Din professionella finsnickare i Stockholm

Med passion, erfarenhet och yrkesskicklighet

Om EmInEss

EmInEss grundades 2004 av Thomas Malmkvist, som utbildade sig till möbelsnickare 2002 till 2005. I skapandet av snickeriverksamheten har Thomas haft stor nytta av sitt teknikintresse och sin 20-åriga erfarenhet av projektledning och företagsledning. Att jobba med trä är numera inte bara en passion utan en yrkesutövning på heltid.
Som finsnickare i Stockholm arbetar Thomas alltid efter beställning och kundens unika önskemål och förutsättningar, givetvis enbart med material av hög kvalitet som passar för ändamålet. EmInEss har en välutrustad maskinpark och kan därmed jobba rationellt och kostnadseffektivt. Genom lätta och snabba omställningar är vi flexibla och anpassar tillverkningen efter kundernas önskemål. Det innebär därför att priset i slutänden inte behöver bli dyrare än att köpa något färdigt på stan.

Från idé till verklighet

En måttbeställd inredning eller möbel som är unikt anpassad just för ditt hem eller företag ger en speciell känsla. Oavsett om du samarbetar med en arkitekt eller själv gjort en enkel skiss på en servett så hjälper vi till att uppfylla dina drömmar och önskemål om form och kvalitet. Vi lyssnar, ger feedback och utvecklar alltid med en prestigelös inställning. Vi gör gärna besök, kommer med tips och idéer och tillsammans går vi igenom dina önskemål och specificerar utförandet i detalj. På så vis är du som kund delaktig i processen.
EmInEss är intresserade av ny form och nya idéer och gillar utmaningar. Att anta nya utmaningar gör också att vi ständigt utvecklas.

Vi samarbetar med tapetserare, lackerare, målare och elektriker samt med specialister på andra material såsom sten, olika metaller och glas.