Ring idag för att boka: 0705 82 21 22

Verksamheten avslutad. Stort tack för 8 fantastiska år med chartersegling i Stockholms vackra skärgård !

Kappsegling i Stockholm

Förena nytta med nöje och låt oss skapa en annorlunda konferens eller ta hand om ditt företagsevent. De bästa besluten tas i Stockholms skärgård. För att tillfredsställa våra kunder så bra som möjligt har vi ett stort utbud av aktiviteter, både över dagen och med övernattning. Här nedan kan du läsa lite om vad vi kan erbjuda dig. Vi skräddarsyr självklart aktiviteterna efter dina behov. Sugen på konferens i Stockholm? Vänd dig till oss! Hitta rätt aktivitet till ditt event i Eminess Charterseglings breda utbud.

För ditt företag kan vi anordna:

Kick-off och konferens – Förutom att segling är extremt kul och uppfriskande är det ett ypperligt sätt att stärka sammanhållningen inom gruppen. En segling med tävlingsinslag är en samarbetsövning utöver det vanliga.

Ledningsgruppsmöte – Förena nytta med nöje och låt oss ta hand om ditt ledningsgruppsmöte. De bästa besluten tas i Stockholms skärgård.

Möte med kund eller leverantör – Ta chansen att lära känna dina affärspartners ännu närmre i en världsklassig miljö.

Teambuilding och ledarskapsutveckling – Utöver seglingens gruppstärkande natur erbjuder vi i samarbete med organisationskonsulten Lena Nellgran professionell ledarskaps- och organisationsutveckling. Lena Nellgran driver Inspirum och förlägger gärna en workshop i skärgården/segelbåten.

Bara ute efter en härlig dag till sjöss med vänner? – Lugn, gruppen som bokar behöver självklart inte tillhöra ett företag. En härlig dag till sjöss är givetvis en perfekt present, både till den vane seglaren och till den som aldrig satt sin fot på en båt, men vill ha en trevlig dag i skärgården. Självklart lär vi er grunderna i segling om ni så önskar.

Företagsevent med kappsegling – Blir vi två båtar eller fler kan vi erbjuda kappsegling, som brukar vara mycket uppskattat. Förutom själva tjusningen i att tävla med och mot kollegor, vänner, partners eller kunder svetsar det samman gruppen på ett bra sätt. Det blir alltid ett kul samtalsämne på kvällens after sail!

Exempel på kappsegling organiserad av Sv. Seglarförbundet:

  • Lidingö Runt
  • Ornö Runt
  • ÅF Gotland Runt (ÅF Offshore Race)
  • ÅF Inshore Race

Kontakta oss

Vi utgår från Bullandö, vilket ger dig direkt tillgång till en av de finaste delarna av Stockholms skärgård. Självklart så kan vi hämta och lämna er där det passar bäst för gruppen. Lär dig segla eller sitt och njut, du väljer. Har du frågor om att hålla kick-off, konferens eller teambuilding i Stockholms skärgård med erfarna skeppare på segelbåtar i rejäl storlek? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss. Ring oss på 070-582 21 22 så ordnar vi det du söker!
Välkommen ombord!

Eminess Chartersegling

Bullandö Marina
Bullandövägen 30
139 56 Värmdö

HEM
AKTIVITETER
OM OSS
AKTUELLT & GALLERI
KONTAKT

HOME

ACTIVITIES

ABOUT US

NEWS & GALLERY

CONTACT